Metsälintu

lauantai 29. huhtikuuta 2017

Sielt sun täält
Viime viikkoina olen käynyt siellä sun täällä. Tehnyt pieniä iltaretkiä Espoossa, nauttinut auringosta, kironnut räntää, ihmetellyt hernerokkasumua, nähnyt työmatkalla aamupalaa nauttivan kanahaukan ja viettänyt omia polttareitani huippuseurassa kukkaseppele päässä.

Arki on täyttynyt töistä ja häävalmisteluista. Tänään on h-hetkeen enää 41 päivää ja meikäläistä alkaa pikkusen jännittää! Onneksi kaikki on hyvällä mallilla. Pieni paniikki meinasi iskeä viikko sitten, kun hääbändi yllättäen perui. Saimme onneksi toisen bändin tilalle pari päivää myöhemmin ja nämä vesselit vaikuttivat jopa edellisiä pätevämmiltä. Mekko on muutamaa viilausta vaille valmis (ja se on täydellinen!), Bosgårdin kanssa on puolentoista viikon päästä palaveri ja koekampaukseen ja -meikkiinkin pääsen toukokuun puolivälissä. 

Tällaista sekametelisoppaa tällä kertaa. Tuon alimman kuvan otin hetki sitten mökin pihalta, joten lumisissa merkeissä alkaa meidän Wapun vietto. Huomisiltana näyttäisi sääennusteiden mukaan kuitenkin vihdoin koittavan oikea kevät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti