Metsälintu

lauantai 22. lokakuuta 2016

Syysilta oman kodin lämmössä


Tänään olin nössö. Vietin eilisillan karttoja ja vaellusreittejä tutkaillen. Päässä oli vain yksi ajatus: nyt pitäisi päästä viettämään yö laavussa! Sää näytti ihan ookoolta ja sain Oweninkin ylipuhuttua siitä, että yö laavussa olisi kerrassaan loistava idea. Siellä voisi grillata vaahtokarkkeja ja kuunnella pöllöjen syyssoidinta!

Aamulla pakkasimme tavarat ja läksimme matkaan kohti Hyvinkäätä. Owen ehdotti, että katsastaisimme Hyvinkään pellot piekanoiden varalta ennen vaellusta. Joo, mikäpä siinä... Hei, tuolla on yksi! Pysäytä! Ulos autosta ja 10 min. seisoskelua pellon reunassa piekanaa ihmetellen. Hirveässä tuulessa. Asteita ruhtinaalliset +1 ja lumihiutaleet leijailivat hiljaa liian ohuisiin lapasiini. Ei hemmetti. Brrrr. Minä siinä sitten että Owen, I'm having second thoughts...Owen ei onneksi pitänyt minua nössöluuserina, vaikka päätimmekin perua minivaelluksen.

Sen sijaan lähdimme kakkukahveille (kuinkas muutenkaan)! :D Sanoimme melkein yhteen ääneen, että ajettaisiinko Kellokosken Kinuskillaan. Joooo...!!! Omnomnom. Miksei Kinuskilla voi perustaa toista kahvilaa Espooseen?

Sokeripysähdyksen jälkeen ajoimme takaisin kotiin ja laitoin takkaamme ensimmäistä kertaa tulen. Oi, mikä suloinen lämpö. Kylmästä kankeat raajani (ja kakusta ällön täysi vatsani) alkoivat hiljalleen lämmetä. Kyllä täytyy sanoa, että kakkukahvit ja oman kodin lämpö veivät tänään voiton. Nössö nöyrtyi tällä erää, mutta tekee uuden eräjormayrityksen kahden viikon päästä, kun luvassa on Luonto-Liiton vaellus Liesjärvi-Torronsuolle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti