Metsälintu

torstai 6. lokakuuta 2016

Koti alkaa vihdoin tuntua kodilta


Muutosta on kulunut jo viisi kuukautta ja vasta nyt alan hiljalleen kotiua uuteen kotiin. Tämä johtuu lähinnä siitä, että en ole pystynyt/kerennyt sisustaa kotia mieleiseksi. Ennen kuin muutimme olin juuri saanut sisustettua vanhan kotimme täydelliseksi ja sitten piti aloittaa alusta...ja vieläpä ihan erilaisella pohjaratkaisulla. Sisustamista on hankaloittanut myös uuden kodin 70-lukulainen tyyli tiili- ja puupintoineen. Meidän kalusteemme eivät oikein tahdo sopia tähän aikakauteen enkä haluaisi ostaa uusiakaan.

Toinen "sisustuseste" on ollut Kuura-pentu, joka alussa tarvitsi pissa- ja liukuestemattoja ympärilleen. Rumia pissamattoja ei onneksi enää tarvita, mutta parketit ovat niin pirun liukkaita, että mattoja pitää edelleenkin olla runsaasti.
Olohuoneessa vallitsee kasvimania. Ostin mielettömän upean muratin (sormet ristissä, että se selviytyy ensi vuoteen!), johon laitoin tunnelmavalaistuksen. Tila muuttui heti paljon ryhdikkäämmäksi. Seuraava projekti on keksiä isolle seinälle iso taulu...


Onni on, kun omalta pihalta saa gladioluksia (miekkaliljoja) ja krasseja leikkokukiksi.Olkkari on ehdottomasti kauneimmillaan illalla, kun auringon viimeiset säteet värjäävät sen oranssiksi.

2 kommenttia:

 1. Oi että tuo muratti ja valot! Ihana!! Itse oon saanut hengiltä jo kaksi murattia, että en tiedä uskallanko enää sellaista hoiviini ottaa, höh. Onneksi monia muita kasveja huoneista löytyy.
  Muutenkin näyttää kovin kivalta jälleen teiän koti ja hyvä että alkaa uusi kotikin tuntua kodilta. :)
  Jännää nähdä millanen taulu seinälle löytyy!

  Meillä ei ollut kesän aikana yhtään mattoja lattialla Vennin takia, (tai omassa työhuoneessain oli, koska venni ei jotenkin sinne ikuna pissunnut, vaikka kaikki muut huoneet kelpasi hätäpissapaikoiksi) oli aika ihanaa saada taas levittää kaikki matot paikoilleen :) Tuli heti paljon kodikkaampi koti taas niiden myötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaiks, saa nähdä mitä minun muratilleni käy! Pelkään kyllä pahinta...Vähän mietin josko teettäisin jostakin valokuvasta seinällä canvas-taulun, mutta annan asian vielä kypsyä.

   Joo, rumista pissamatoista oli ihana päästä eroon ja korvata ne oikeilla! Muutenkin ihanaa, kun ei enää tarvitse korjata "vahinkoja" lattioilta. ;)

   Poista