Metsälintu

maanantai 7. maaliskuuta 2016

Ensitreffit

Voihan ihanuus sentään, mikä reissu! Eilen käänsimme nokan kohti Joensuuta, jonne saavuimme myöhään illalla viiden tunnin ajon jälkeen. Yövyimme hotellissa ja seuraavana aamuna suuntasimme kohti Ilomantsia parin mutkan kautta. Ilomantsissa meitä odotti maailman lutuisin sakki! 

Pikkuiset olivat ihan unenpöpperössä ja alkoivat hiljalleen herätä vasta, kun niitä kävi hellästi rapsuttamassa. Mutta kun mamma-Tuisku päästettiin pentuaitaukseen, ampaisivat kaikki ylös hetkessä ja ryntäsivät avautuneeseen maitobaariin.

Tuisku oli erittäin hyväluonteinen ja ystävällinen koira, ihan täydellinen mamma.Ja eikun vain omaa hauvavauvaa valitsemaan! Saimme valita kahden tytön välillä ja valinta oli lopulta helppo. Saanen esitellä laumamme uusimman jäsenen: Lumikorven Bohjolan Kuura

eli Kuura


Käymme hakemassa Kuuran uuteen kotiin 1. huhtikuuta. 

9 kommenttia:

 1. Hän on maailman lutuisin! <3 Lämpimät onnittelut uuden perheenjäsenen johdosta, me tullaan katsomaan heti kun vaan päästätte :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Saatte heti kutsun, kun pienokainen on asettunut kodiksi. :)

   Poista
 2. Ihana pieni pallero! ❤️❤️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! <33 Me molemmat vaan tuijotetaan tota alimmaista kuvaa taukoamatta ja voivotetaan, että vielä pitää odottaa kolme viikkoa!

   Poista
 3. Ai että! Nyt seuraan kyllä (tätä muutenkin tosi mukavaa) blogiasi aivan uudella intensiteetillä, jos/kun luvassa on paljon lisää postauksia tästä pikku olennosta! :D

  VastaaPoista
 4. Voi hyvänen aika miten söpö. Osuva nimi on koiravauvalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuura oli oikeastaan ensimmäinen nimi, mikä tuli mieleemme ja se tuntui heti oikealta. :)

   Poista