Metsälintu

sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Sadepäivän tunnelmointia


Jess, mökillä taas! Tällä kertaa sadetta pitämässä, mutta ei se mitään, kun takassa rätisee tuli ja mukissa on kuumaa glögiä. Viikonloppu on sujunut todella rauhallisissa, tunnelmallisissa ja ehkä vähän haikeissa tunnelmissa. Sotaveteraanien näkeminen Linnan juhlissa sai minut vähän väliä kyynelehtimään. Ihanat herrat muistuttivat kovasti vaaria, samanlainen elämäniloinen asenne ja pilke silmäkulmassa.En ihan koko päivää jaksanut pötkötellä sisällä, mutta toisaalta ulkonakaan ei huvittanut olla. Kompromissina päätin askarrellapaskarrella joulukranssin katoksen alla.


Ei muuta kuin metsästä havuja, risuja, puolukkaa ja sammalta, vajasta taas metallilankaa, metallisakset ja puutarhasakset.


Koivunrisuista sidoin rungon (tuleeko kellään muulla mieleen the Ring? :D).


Päälle kiedoin sammalta.


Loppusilauksen tein havuilla, puolukalla ja sormipaisukarveisilla risuilla. Olisin vielä lisännyt jotakin punaista kranssiin, mutta metsän antimet eivät nyt sitä tarjonneet. :)


Ei paskempi ollakseen ensimmäinen kranssitekeleeni. Näitä lisää!Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille!

1 kommentti: