Metsälintu

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Punahilkka ja varpuspöllö

Jessus mikä tuuli ja kylmyys! Meinasi järki jäätyä tänään Laajalahdella ja koko ajan pelkäsin, että vanhat kuuset kaatuvat niskaan. Yhden oksan sain päähäni, mutta onneksi en mitään isompaa. Ja olihan minulla punahilkka-viritelmä suojanani. :)Letit näyttävät enemmän sarvilta kuin hiuksilta...


Sitten alkoi kuulua tiaisten varoitusta ja aavistelin varpuspöllön olevan lähellä. Ja niinhän se olikin. Tui tui!


Pöllöjen kanssa nälkä kasvaa syödessä. Kun näkee yhden, haluaa aina nähdä lisää. Nytkin tekisi mieli lähtee yöretkelle, silläkin uhalla, että retkestä tulisi "klassinen" nollaretki. 

8 kommenttia:

 1. Kiva blogi, piti liittyä lukijaksi :)

  VastaaPoista
 2. Iih! Mistä sä aina löydät nää pöllöt. :) No joo, nähtiin mekin joulukuun lopulla huuhkaja Pajamäessä, melkein naapurina siis. Alkaako nyt jo olla hyvä aika lähteä kuuntelemaan huhuilua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paras tapa löytää pöllöjä on kuunnella lintujen varoitusääniä. En olisi tätäkään otusta löytänyt ilman tiaisten apua. Ja kyllä, nyt on pöllökausi alkanut ja voi olla, että lauha sää saa ne oikein innostumaan. :)

   Poista
 3. Oi rakastan lintuja ja pöllöjä <3 Oikeastaan rakastan ihan kaikkia eläimiä. Muistan kun aina lapsena mentiin iskän kanssa linturetkille ja pöllöjä bongailemaan. Se oli ihanaa. Ps. Säkin oot aika ihana ja tuo sinun tukka on niin upea!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Hih, kiitos! :) Katsotaan miten pitkiksi jaksan kasvattaa ne...

   Poista