Metsälintu

keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Ne aamut

Kaksi viime aamua ovat olleet huikeita. Olen seurannut keittiöstä taivaan sävyjen vaihtumista hehkuvan oranssista, punaiseen, keltaiseen, violettiin ja siniseen. Yritin samalla tehdä töitä, mutta eihän siitä tullut mitään, kun katse harhaili taivaalle joka toinen sekunti.

En haluaisi valittaa, mutta + 6 astetta ja auringonpaiste tuntuu väärältä tähän aikaan vuodesta. Ensin pitäisi olla kylmä, pitkä ja luminen talvi, jota seuraa suloinen ja aurinkoinen kevät. Toisin sanoen, ensin kärsitään ja sitten nautitaan. ;) Ei laisinkaan, talvi on kaunista aikaa ja haluaisin sen myös pysyvän sellaisena.

Päivät menevät uskomatonta vauhtia eteenpäin, enkä millään ehdi tehdä kaikkea, mitä haluaisin. Onneksi viikonlopuksi on tiedossa paljon ihanaa ojelmaa, mm. linturetki, synttäribileet, laskiaispullien leipomista hyvän ystävän kanssa ja sunnuntaina saamme myös maailman ihanimman karvapallon vieraaksemme yli viikoksi! :D Siitä lisää tuonnempana.

Menkäähän kaikki ulos kuuntelemaan tiaisten ja viherpeipon laulua! Ainakin Espoossa on ollut kova älämölö koko päivän. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti