Metsälintu

keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Kun aurinko paistaa, minä herään


Hei apua, mikä valo! Ihan kuin olisin herännyt jostain harmaasta koomasta. En väitä kärsiväni kaamosmasennuksesta, mutta kyllä se auringonvalo vaan tekee ihmeitä.

Harmittaa, että en ole ehtinyt viime aikoina retkeillä ja kuvata juurikaan. Päivässä ei ole yksinkertaista tarpeeksi tunteja tehdä kokopäivätöitä, museo-opastuksia, graduilua, lukea tenttiin ja vain olla. Joululoma, ala jo! Onneksi olemme jo kahden viikon päästä Irlannissa valmistelemassa joulua.

6 kommenttia:

 1. Ihanaa valoa tosiaan! Täälläkin aurinko piipahti eilen hetkiseksi ja ah tuntui kuin olisi saanut kirkkammat ajatukset ja voimaa kulkemiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Luin jostain, että Kuopio oli ollut yksi Suomen pimeimmistä kaupungeista marraskuussa: aurinko paistoi siellä kuukauden aikana 12 min.! Espoossa aurinko näyttäytyi sentään parinakin päivänä. ;)

   Poista
 2. Ihanaa että sinäkin pääsit valoisaan aikaan ulos! Vähän ehkä sun blogista inspiroituneena minäkin sain itsestäni potkittua edes kausiblogin pystyyn ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee! Tosi kauniita kuvia sun blogissa! Kyllä se retkeily kannattaa marras-joulukuussakin. :)

   Poista
 3. Toi on niin ihana toi valo.täälläki aurinko piipahti esiin aina välillä. Mutta kun tuo pimeys neljän jälkeen.��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillisen aikaisin tulee tosiaan pimeätä. Valosaan aikaan ei juurikaan ehdi olla ulkona. :/ Mutta hei, kolmen viikon päästä alkaa taas päivä pidetä! :D

   Poista