Metsälintu

perjantai 17. lokakuuta 2014

Perjantai kuvin

Kello pärähti soimaan jo seitsemältä merkiksi siitä, että koira pitää viedä aamupissille. Silmät ristissä raahauduin ulos pimeyteen. Kummasti se aamupakkanen kuitenkin virkisti, ja Owenin keittämä kahvi hävitti viimeisetkin unihiekat silmistä.

Ei aikaakaan, kun aurinko nousi. Minä kiroan tuon Rami-muovin maan syvimpiin syövereihin. Palaakoon se ikuisesti Helvetin liekeissä kuplivana muovimönjänä. Erityisen voimakkaan kirouksen langetin sen ylle tänä aamuna, kun auringonnousu oli aivan m-i-e-l-e-t-ö-n (ainakin muovin läpi nähtynä).Jotain valoa Rami-muovi sentään päästi läpi.


Vietin aamupäivän LAI-analyysien parissa ( = laskin kartoitusruuduilta löytyneiden lehtien pinta-aloja GIMP-ohjelman avulla), vein pyörän korjaukseen keskipäivällä ja palasin takaisin kotiin mutustamaan leipää. Sitten olikin aika viedä Lily lenkille.


Kävimme lähipuistossa piehtaroimassa.


Koivukuja Laajalahdella


Joku karvainen kaveri varasti lapaseni.


Aurinkofiilistelyä


Sitten olikin aika palata LAI-analyysien pariin. Jatkoin hommaa koko iltapäivän, kunnes oli aika syödä päivällistä ja viedä Lily uudestaan ulos. Tällä kertaa jahtasimme kolmea kania ja yhtä (läskiä) kissaa.


Illalla istuimme kaikki kolme sohvalla tunnelmavalaistuksessa. Owen oli ostanut suklaahippukeksejä (NAM!!!) ja niiden seuraksi katsoimme Hokkus Pokkus elokuvan. Kunnon Halloween meininkiä. :)

6 kommenttia: