Metsälintu

maanantai 20. lokakuuta 2014

Koirakuumeessa


Ei tässä näin pitänyt käydä. Vai pitikö? Olen aina pitänyt koirista, mutta koiran omistaminen on ollut ehdoton no-no. Olen vedonnut vapauteeni kulkea minne lystää milloin lystää, kun joku on kysynyt miksi en halua koiraa. Minua on puistattanut ajatus kuraisista pissilenkeistä, "rajoittuneesta elämästä", koiran luomista näkymättömistä kahleista. Olen hokenut, että naapurin koira on paras koira.

Kunnes Lily oli meillä viikon. Viikon aikana kaikki vanhat mielipiteet ja luulot romuttuivat. Huomasin nauttivani lenkeistä, jopa sateisista. Huomasin, miten ihanaa oli höpsötellä karvaturrin kanssa ja miten paljon iloa se toi arkeen. Huomasin hymyileväni enemmän kuin tavallisesti. Minusta, Owenista ja Lilystä tuli viikon ajaksi perhe. Ihmeellisen koukuttava tunne.
Lilyn lempipuuhaa on ryöstää lapasia.Lily, pöllöt ja dallaspullat


Nyt kun Lily palasi takaisin oikean perheensä luokse on asunto jotenkin tyhjä. Koirarodut pyörivät jatkuvasti mielessä. Koirakuume kasvaa. Owen unelmoi huskysta, minä taas vähän Lilyä pienemmästä pörröisestä kaverista, vaikka pomskista. Aika näyttää mihin tämä koirakuume vielä johtaa. ;)

8 kommenttia:

 1. JOOOOO OTTAKAA KOIRA!!! mul taas on kissakuume :D ja ikuinen koirakuume... ihana toi sun ja lilyn kuva, sai aikaan leveän hymyn tällä pärställä!

  VastaaPoista
 2. Tervetuola koiraihmisten pörröiseen maailmaan! ;) Kyllä se nelijalkainen hännänheiluttaja vielä teille tulee! :D

  VastaaPoista
 3. Oii voii, sait tartunnan!
  Minulla on luultavasti koira- ja kissakuume siihen saakka, kunnes sellaisen kykenen hankkimaan.

  VastaaPoista
 4. Mullakin on koirakuume! Hölmöintä ikinä, koska ennen pelkäsin aivan jokaista haukkua ja menin paniikkiin ihan pikkukoirienkin hyppiessä polvia vasten. :D Sitten menin ja rakastuin miehen perheen kahteen 50-kiloiseen pehmolelua muistuttavaan berninpaimenkoiraan, ja nyt haaveilen omasta sellaisesta! Äääh. Olisikin varaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Koiran omistaminen on yllättävän kallista eikä meilläkään ole mitenkään varaa siihen. Haaveilen päivittäin Lilyn kaltaisesta Turresta, mutta haave toteutunee vasta vuosien päästä... :/

   Poista