Metsälintu

perjantai 8. helmikuuta 2019

Kun mökkihöperyys iskee


Olemme asuneet nykyisessä kodissamme kohta vuoden. Vuoden aikana olen löytänyt sisäisen kotihiireni ja huomannut nauttivani ihan vaan kotona olemisesta - varsinkin kesällä, kun pihatöiden parissa saattoi helposti vierähtää monta tuntia. Kodin sisustus alkaa myös hiljalleen loksahtaa paikoilleen. Valmistahan sisustuksesta ei koskaan tule, mutta vaikkapa keittiössä ja olohuonessa on juuri oikeanlainen fiilis tällä hetkellä.  

On ollut ihanaa olla kotona jo kohta yhdeksän (!) kuukautta. Liika on kuitenkin liikaa, myös kotoilussa. Kun on neljättä päivää kotona kolmistaan vauvan ja hauvan kanssa eikä käy kuin pari kertaa päivässä pissittämässä koiraa ulkona, niin kyllä minulla ainakin tuli raja vastaan. Ahdisti, väsytti ja kiukutti. Seuraavana päivänä päätin vihdoin lähteä liikkeelle. Ei muuta kuin vauva autoon ja Lapinkylän leipomoon kahville. Parin tunnin breikki teki ihmeitä ja mökkihöperyys oli tiessään. Ensi viikko onkin sitten aikataulutettu melko täyteen, joten eipähän seinät kaadu niskaan.

Tässä muutama foto viikon varrelta ja kurkistus tämänhetkiseen sisustukseen.3 kommenttia:

 1. Onpa mukavan näköistä! "Kaappikellohyllykkö" (toi musta, jossa on valkoinen kello ja teepannuja) on hurjan hieno. Mistä se on peräisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musta kaappikello on aikoinaan ostettu ikean poisto-osastolta. Niitä näkyy silloin tällöin tori.fissa myynnissä. 😊

   Poista
  2. Hitsit! Jos tulee vastaan, minäkin hankin samanlaisen! Liian hieno! :D

   Poista