Metsälintu

tiistai 17. heinäkuuta 2018

Vahva kahvilasuositus

Meitä voisi jo kutsua kahvila- ja leipomoharrastajiksi. Olemme Owenin kanssa molemmat todellisia pullahiiriä ja kahviaddikteja, jotka heti tilaisuuden tullen (ja silmän välttäessä) poikkeavat mielenkiintoisessa kuppilassa tai ostavat pussillisen korvapuusteja leipomosta. Saatamme suunnitella päivän retkikohteen kahvilan sijainnin mukaan tai sitten poikkeamme "vakiokahviloissa" perinteisten linturetkikohteidemme lomassa.

Sunnuntaina teimme varta vasten retken kahvilaan nimeltä Ivan & Alexander. Kahvila sijaitsee keskellä kauneinta Inkoon maalaismaisemaa. Rehellisesti sanottuna tämä oli kyllä kaunein kahvilamiljöö missä olen koskaan ollut! Ja se on hieno saavutus ottaen huomioon, miten monessa kahvilassa olen elämäni aikana ollut ja kuinka tarkasti arvostelen ja syynään niistä jokaisen.




Päivähän oli myös mitä upein. Hevoskastanjan varjossa oli taianomaista juoda kahvia ja ihailla edessä avautuvaa peltomaisemaa. + 30 asteen lämpötila ja puun varjossa loikoilu toivat elävästi mieleen siestahetken jossakin Välimeren maassa. Kun vielä kahvilatyöntekijät olivat mm. ranskalaisia vapaaehtoistyöntekijöitä, oli illuusio provencelaisesta maisemasta lähes aito. :D


Neitokainen nukahti syliin.




Herkutkin olivat oikein maittavat!







Tämä idylli on auki vielä heinäkuun ajan, joten jos seikkailet Inkoossa päin, on tämä ehdottomasti käymisen arvoinen paikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti