Metsälintu

sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Kukkamania

Jokakeväinen kukkamania on iskenyt! Helsingin Kevätmessut oli oikeastaan se viimeinen niitti - kukkia oli saatava, HETI!

Messuseurana minulla oli Mira-mamma. Meillä on laskettu aika muutaman päivän erolla, joten kuljimme molemmat ylpeästi vatsat pystyssä. :)

Mukaan tarttui tämä 'Coral Charm' -pioni. Minulla oli samanlaisia korallinsävyisiä pioneja hääkimpussa, joten pitihän tämä kaunotar saada pihalle. Lisäksi ostin koristelaukan sipuleita ja jaloangervon juurakoita. Nyt täytyy odottaa kuukauden päivät ennen kuin uskallan istuttaa ne ulos...

Pari päivää messujen jälkeen poikkesin Bauhausissa matkalla töistä kotiin. Ahhh, se tunne kun saa yksin kiertää puutarhaosastoa ja mallailla eri sommitelmia ja väriyhdistelmiä kaikessa rauhassa. Väkersin juuttinarusta muutaman ruukkuamppelin maailman yksinkertaisimmalla ohjeella. Seuraavaksi voisin kokeilla makramee-tekniikkaa ja puuhelmiä.

Terassin edessä kasvaa pieni krookuskolonia! Muita kevätkasveja ei pihalla pahemmin ole, joten täytyy ensi syksynä pitää sipulitalkoot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti