Metsälintu

lauantai 13. toukokuuta 2017

Tasan kuukausi

Tasan kuukausi häihin. En oikein tiedä miten pukisin kaikkia tuntemuksia sanoiksi. Vatsanpohjaa kutittelee jo lähes pävittäin. Välillä hirvittää, välillä onnellisuuden aalto vyöryy yli, sitten olen taas ihan cool, kunnes minuuttia myöhemmin alkaa uudestaan jännittää. Onneksi en suoranaisesti stressaa häistä, koska pidän kaikenlaisesta askartelusta ja suunnittelusta.

Suurinta päänvaivaa tuottaa kukkapuoli, koska teen morsiuskimpun, vieheet ja juhlapaikan kukkaiskoristelut itse apujoukkojen kanssa. Tilasin eilen porvoolaisesta kukkakaupasta pioneja, törmäkukkia (ja jotakin kolmatta kukkaa, jota en enää muista uskokaa tai älkää! :DD) ja Plantagenilta monta nippua harsokukkaa ja poimulehteä. Loput keräämme ojista, metsästä ja niityiltä päivää ennen THE päivää. Käymme n. viikkoa ennen häitä etsimässä sopivia kukkapaikkoja juhlapaikan lähistöltä, jotta kukat tulisi kerättyä mahdollisimman tehokkaasti ja aikaa jäisi perjantaina muuhunkin valmisteluun (kuten nukkumiseen). Minun täytyy myös harjoitella kimppujen ja vieheiden sitomista kotona etkäteen. Nyt vaan odotellaan, että tuleeko se kesä koskaan ja kukkivatko lemmikit, puna-ailakit, leinikit ja syreenit kesäkuussa. Niin, ja hääpäivänä ei mielellään saisi sataa lunta. ;)

Pidimme Bosgårdissa palaverin aiemmin viikolla ja napsin siltä reissulta muutaman kuvan:


Kovin harmaata oli vielä. Onneksi nurmikko sentään viheriöi.

Varjoliljat ja vuohenputket olivat jo ihan hyvällä mallilla.
Minusta on hauskaa, että häävieraat voivat sisävessojen ohella käyttää ulkohuusseja. Varmasti mieleenpainuva kokemus irlantilaisille vieraille!
Kyltit kuivumassa. Vielä pitäisi tehdä WC-kyltti.


Ja nämä "maljakot", ai että! Kattauksesta kyllä huomaa, että toinen vihittävistä on ammatiltaan kemisti.

Eilen oli vuorossa kauan odotettu koekampaus ja -meikki Porvoossa. Sain Sini-kaason mukaan makutuomariksi. Olisin niin halunnut laittaa tänne muutaman kuvan lopputuloksesta, mutta täytynee odottaa hääpäivään asti. Sen verran voin paljastaa, että morsiamesta on tulossa oikein oikein kaunis. ;) Kaikki suositukset Saloon 33 kampaajameikkaaja Sarahille! Sain myös erinomaista asiakaspalvelua ja paikasta jäi kaikin puolin hyvä fiilis.

Nyt alkaa 30 päivän countdown...

2 kommenttia: