Metsälintu

torstai 8. joulukuuta 2016

Valoa!
Vuosi lähenee loppuaan ja minä ihmettelen, mihin syksy oikein hävisi. Työt Luonnontieteellisessä keskusmuseossa ovat imaisseet minut mukaansa ja päivät ovat kuluneet vähän liiankin nopeasti.

Vapaapäivät ovat sattuneet mukavasti aurinkoisille päiville viime aikoina. On tullut nähtyä piekanoita, hulluja retkiluistelijoita, aurinkoista Helsinkiä ja kesyjä kettuja.

Vajaan kahden viikon päästä lennämme Irlantiin koko perheen voimin joulun viettoon. Ihana päästä morjenstamaan vihreitä nummia ja oikeaa merta, mutta Kuurankukkaa tulee todella ikävä. Olen yrittänyt psyykata itseäni jo pari kuukautta kahdeksan päivän eroa varten. Mutta piru vie, kun tuo hauva on maailman rakkain eikä siitä malttaisi olla erossa päivääkään. Kaikki vinkit eroahdistuksen hoitoon otetaan avosylin vastaan!

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvi. Täällä ei ole sitä aurinkoa näkynyt moneen viikkoon kun on pimeää töihin mennessä ja sieltä tullessa... Vinkkinä eroahdistukseen on tiheä whatsapp viestittely kuvien kera hoitajan kanssa! Vaikka se ikävä kyllä sitten laantuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyy rekrytoida joku serkuista lähettämään paljon kuvia. :)

   Poista
 2. Onpa komea kettu, ja ihanan valoisia kuvia! <3

  VastaaPoista