Metsälintu

maanantai 1. elokuuta 2016

Kiirettä ja hauskaa


Hellurei! Kiirettä on pitänyt aika monta viikkoa. Kun työpäivä alkaa klo 10 ja päättyy klo 19, niin ei siinä paljon muuta ehdi tehdä. Jos vielä laskee, että työmatkoihin menee pari tuntia päivässä ja siihen päälle Kuuran pissitykset, jää omaa aikaa n. 1 tunti per päivä. Sen olen lähinnä viettänyt sohvalla koomaillen. :D Onneksi työajat muuttuvat nyt elokuussa inhimillisemmiksi.

Joten kun vapaapäivänä lähtee linturetkelle, on lopputulos ymmärrettävästi täydellinen sammuminen.


Viikonloppuna oli pitkään odotetut vapaapäivät ja hyvän ystävän polttarit. Polttareita oli juoniteltu jo helmikuusta alkaen ja niiden ajankohta pysyi morsiamelta salassa loppuun asti. Hahaa!Polttareiden pukeutumiskoodi oli hippi, joten sain pukea ylleni ihan normivaatteet. Päivä oli lämmin ja aurinkoinen, kuinkas muutenkaan.

Ohjelmassa oli niin rastastusta ja tanssia kuin viininmaistelua ja herkkuillallinen saunomisineen. Keskusteluja aamuyöhön asti ja roikkuvat silmäpussit seuraavana päivänä. Ihan parasta! Häitä vietetään kolmen viikon päästä ja minusta tuntuu, että jännitän niitä vähintään yhtä paljon kuin morsian.
1 kommentti:

  1. Ihanat kuvat susta jätskin kanssa ja tuo tallipihalla otettu! :) Kiitos vielä täydellisestä polttariviikonlopusta! ❤️

    VastaaPoista