Metsälintu

lauantai 14. toukokuuta 2016

Kevättä saaristossa


Nämä kuvat on otettu viikko sitten ja ei voi muuta kuin ihmetellä, miten paljon luonto on tuosta vielä rehevöitynyt viikon aikana. Lämpimässä säässä on ollut se varjopuoli, että vuoden kaunein aika (eli hiirenkorva-aika) oli ohi kämäisessä viikossa. Buu.


Lehtikuusi kauneimmillaan.


Vaskitsa vähemmän kauniina. Tämä löytyi tieltä ja oli jännästi "paloittunut".


Hiirihaukka kävi näyttäytymässä.


Teimme päiväretken Teijoon, tarkemmin sanottuna Mathildedalin, Teijon ja Kirjakkalan ruukkikyliin. Tässä Mathildedalin kuuluisat alpakat ja takana olevassa rakennuksen alpakkakehräämö. Kuura oli kovin ihmeissään otuksista ja otukset siitä.

Kyläpubi Terhon kohdalla törmäsimme lempeään amerikanakitaan.


Kevätlinnunsilmiä


Näkymä Kirjakkalasta.


Väsähtänyt matkalainen.


Päätimme päiväretken Teijon Sahajärven lehtoon. Ihan mieletön!!

6 kommenttia:

 1. Tuttuja maisemia, mun sisko asuu Teijolla ja siellä on paljon tullut lenkkeiltyä, se on ihan huippukaunista aluetta niinku sun kuvistakin näkee :) Mietin vaan että kuka voi olla niin tyhmä että paloittelee vaskitsan... Voiko joku olla niin sivistymätön että luulee vaskitsaa kyyksi? Tosin ei kyytäkään todellakaan saa tappaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon todella, että jäljet ovat syntyneet autosta ja kuivuudesta eikä huligaanin toimesta. Valitettavasti Suomesta löytyy nykyään paljon ihmisiä, jotka ei erota edes mäntyä kuusesta. :\

   Poista
 2. On siinä ollut pikkukoiralle paljon ihmeteltävää. Ihanat kuvat.

  VastaaPoista
 3. Hei, sulla on kaunis ja valoisa blogi, jota säännöllisesti seuraan :) Pieni korjaus tähän blogitekstiin: vaikka kunta nykyisin onkin Salo, Petun saari kuuluu Särkisaloon. Jos kerrot salolaiselle, että olitte Salon saaristossa, eivät edes he tiedä, mitä paikkaa tarkoitat. Entisiä kuntanimiä käytetään edelleen ja hyvä niin. Olitte siis Särkisalon saaristossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos korjauksesta! Elin ihan siinä uskossa, että siellä olisi kaikki pikkukunnat yhdistetty niin kuin nykyään tapana on. Go Särkisalo! :D

   Poista