Metsälintu

maanantai 9. marraskuuta 2015

Vapaapäivä


Ensimmäinen viikko töitä takana ja on niin hyvä fiilis! Olen saanut töistä kauheasti energiaa ja koko ajan on hirveä draivi päällä. En ole vielä keksinyt mihin tämä lisäenergia kannattaisi suunnata. Pappakin sanoi eilen, että odottaa mielenkiinnolla, minkä projektin kimppun seuraavaksi käyn. :D

Duunin ainoa huono puoli on epäsäännölliset työvuorot. Maanantait olen usein vapaalla (museo on silloin kiinni) ja viikonloput töissä. Yhteisiä vapaapäiviä Owenin kanssa tulee viikossa yksi tai ei ollenkaan, joten täytyy keksiä jotakin mielekästä tekemistä niille päiville, kun koko muu maailma tuntuu olevan töissä.

Isänpäivä-sunnuntai oli onneksi tällä kertaa vapaapäivä, joten leipaisin papalle syntisen kakun. Liian tuhti siitä minusta tuli, mutta muut tykkäsivät kovasti.Ja mitä tekee Hanna, kun maanantai koittaa ja muu maailma ajaa aamuruuhkassa töihin? Siivoaa koko talon tietysti. Meillä näkee heti kotona jos minulla on luppoaikaa - mitä enemmän luppoaikaa sitä hohtavampi vessanpytty ja sitä vähemmän villakoiria nurkissa.

Tänään innostuin myös hieman sisustamaan. Piipahdin sunnuntaina Korjaamon Designmarkkinoilla ja mukaan tarttui puisia Mooncaken joulukuusenkoristeita. Laitoin ne meidän pikkuiseen huonekuuseen/Araucariaan, toivottavasti se ei ota pahasti nokkiinsa.


Olen heikkona värikkäisiin kortteihin. Erityisesti Muumurun kortteihin, jotka myös tarttuivat mukaan markkinoilta.Kipaisin vielä kirjastossa (lainaamassa lisää talo maalla-tyyppisiä lehtiä, heh) ja ruokakaupassa. Iltapäivä kuluikin sitten vaarin pihalla lehtiä haravoiden ja ruusupuskia apinan raivolla leikaten. Riehuin piikkipuskien kimpussa vielä pilkkopimeässäkin, mutta tulipahan siistiä! 

2 kommenttia:

  1. Teillä näyttää niin ihanan valoisalta, ja tuo pikkukuusi on niin söpö! :) Mulla iskee kans siivousvimma päälle, kun jään yksin kotiin. Mikähän siinä on! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri valoisuus on minusta parasta tässä kämpässä. Etenkin lehdettömään aikaan aamuaurinko paistaa kauniisti sisälle. :)

      Poista